Växel, Telefoni & Konferens

Moderna & kostnadseffektiva kommunikationslösningar för företag

Alla kollegor, alla kontakter, hela telefoni- och växelsystemet på alla dina befintliga enheter på ett säkert och smidigt sätt. Alltid uppdaterat på alla dina enheter och dina medarbetares enheter. Alltid i drift, alltid i molnet. Därför kommer du alltid åt det du behöver, var du än behöver det, när du vill och när du inte vill.

Telefoni från Telavox ger total valfrihet och smidig åtkomst till ditt företags telefoni- och växelsystem. Konferensutrustning från Konftel för alla typer av möten. Företagets kommunikation blir otroligt kraftfull, effektiv och smidig. Gränssnittet är enkelt att använda och fungerar lika bra på din dator som på din mobil eller platta. Smarta funktioner är alltid enkelt tillgängliga när du behöver dem. Och avancerad teknik ser till att företagets kommunikationslösningar alltid är tillgängliga för dig och dina medarbetare. När du väl har provat Telavox och Konftel kommer du snabbt att inse varför så många människor gillar att använda dessa smarta och genomtänkta kommunikationslösningar.

För dig som redan har Telavox eller för dig som är nyfiken. Länk till en instruktionsvideo hur du arbetar du med öppettider i Telavox växeln. Vill du veta mer om Konftels lösningar för digitala möten så kontakta oss på Datea.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Datea så berättar vi mer.

Varför kommunikationslösning från Datea?
Integrerat i företagets befintliga IT. Använd befintliga mobiler, plattor eller PC:s!
Enklare & kostnadseffektivare!

Copyright © Datea AB - Din IT, vårt ansvar!