Lediga tjänster på Datea AB

Avancera din IT-karriär hos Datea.

Vill du avancera i din IT-karriär och drifta våra kunders IT-miljöer? Har du arbetat med IT-drift och är van att driva eller delta i IT-projekt? Kom och ta nästa steg i din yrkeskarriär hos Datea.

Vi söker dig som är nyfiken, utåtriktad och ambitiös. Du har erfarenhet av drift och är nu öppen för nya yrkesmöjligheter och utmaningar. Du har generellt ett stort IT-intresse och en ständig vilja att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.

Erfarenhet från Microsoftmiljöer är ett krav. Datea arbetar med allt från förvaltning, drift och övervakning till incidenthantering och virtualisering. Stor fördel med certifiering inom aktuella versioner av Windows Server och Exchange samt kunskaper om Office365 och/eller Azure.

Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar och Datea är ett företag med ”högt i tak”. Du kommer att arbeta tillsammans med andra servicetekniker och annan kundservicepersonal inom företaget. Det finns stora möjligheter att på sikt växa i företaget och vi kommer att erbjuda villkor efter kunskap, erfarenhet och kompetens.

Att du behärskar svenska i språk och skrift samt har körkort är ett krav.

Intresseanmälan skickas till Fredrik Sköld, fs@datea.se.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Datea AB - Din IT, vårt ansvar!

Copyright 2003-2018 © Datea AB - Din IT, vårt ansvar!